Įdomi ir nuotaikinga atmosfera vyravo „Pelėdžiukų” grupėje praėjusią savaitę. Viena iš ugdymo savaitės temų, prie kurios, dedame iš patirties didelį pliusiuką, tai švaros tema. Vaikai labai mėgsta „švarinti” ne tik mamų tašes nuo saldainių, bet ir noriai dalyvauja tvarkymosi veikluose.
Ne veltui būtent vanduo yra nusiraminimo, ramybės simbolis, užburiantis savo gelmėmis, o kokia švara be vandens?💦 o kokios pramogos be vandens? Tad visu pajėgumu pasinėrėme į švaros pasaulį. Žiūrėjome edukacinius filmukus apie higieną, kalbėjomės ir diskutavome tvarkos klausimais. Išplovėme ne tik savo rankas, bet ir norom-nenorom, visų šeimos narių rankas.
Kalbėjome apie asmeninę higieną, apie dantukus🦷, apie sveiką maistą 🥦ir dar daug-daug apie ką. Bandėme „priaukinti” tvarkos grupėje taisyklę, ji žinoma sunkiausia…😅😃 bet nenuleidžiame rankų ir tikime savo jėgomis💪 o tuo labiau, kad tos rankos dar ir švarūt- švarutėlės, nes išplautos pačių pagamintu muilu💦 Su švaria sąžine įžengėme į naują savaitę ir naujų atradimų pasaulį. Švarių širdžių linkime ir Jums visiems 🫶

Paskutinės naujienos

Morkų diena „Bitučių” grupėje

6 vasario, 2023

SU ŠVENTOM VELYKOM!

6 vasario, 2023

Verbų sekmadienis

6 vasario, 2023

Žemės diena

6 vasario, 2023

Margiausios Velykos

6 vasario, 2023

STEAM integracija į ugdomąjį procesą

6 vasario, 2023

Archyvai

x